AIRCO

Je woning koelen of verwarmen

Plan je afspraak

Airco, het hele jaar door een aangename temperatuur

Wil je graag je woning verwarmen en afkoelen? Kies dan voor een airco in je zelfbouwpakket verwarming. Wil je uw huis verwarmen, dan kan de buitenunit zelfs bij koude temperaturen warmte uit de buitenlucht naar binnen brengen. Wil je uw huis afkoelen, dan zal de binnenunit de warmte uit de binnenlucht afvoeren naar buiten. Dankzij het handig zelfbouwpakket van Sack Zelfbouw plaats je zelf jouw airco in no time.

Waarom kiezen voor airco?

Een airco is niet alleen goed voor je budget, maar ook voor het milieu. Doordat een airco het grootste deel van haar energie uit de lucht haalt, creëer je een heel lage CO2-uitstoot. Met het energielabel A+++ springt het zeer zuinig om met energie tijdens de verwarming of koeling van de woning.

Doordat je alle binnenunits individueel kan bedienen, kies je zelf de gewenste temperatuur voor elke ruimte. Je kan kiezen tussen vijf verschillende ventilatorsnelheden en een extra turbostand. Je kan ook kiezen voor de ‘stille modus’, waardoor je geniet van een minimale geluidslast.

Je kan kiezen voor een mono- of multisplit toepassing. Bij een monosplit-airco wordt één binnenunit gecombineerd met één buitenunit. De binnenunit is in dit altijd wandhangend. Bij een multisplit airco kan één buitenunit gecombineerd worden met meerdere binnenunits. De binnenunit is ook altijd wandhangend en er kunnen maximaal 4 binnenunits gecombineerd worden.

Airco zelf plaatsen

Sack Zelfbouw bewijst dat het zelf plaatsen van je airco niet alleen werk is voor specialisten. Elke doe-het-zelver kan dankzij ons handig zelfbouwpakket voor verwarming de installatie zelf uitvoeren en zo heel wat besparen.

Natuurlijk staan we je bij met raad en daad als je jouw airco zelf plaatst. Bij de levering van de materialen geven onze techniekers je een duidelijke uitleg en praktische tips. We voorzien je ook van overzichtelijke technische info, een duidelijke digitale handleiding en een instructie-video. Ook al het nodige specifieke gereedschap kan je bij ons gratis gebruiken.

Ga je (ver)bouwen en wil je graag een airco in je nieuwe woning? Kom dan langs in één van onze toonzalen en overloop samen met onze adviseurs de mogelijkheden voor jouw woning.

Zin om aan de slag te gaan?

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot