VERWARMING

Sack Zelfbouw houdt je woning warm

Plan je afspraak

Welke verwarming moet je kiezen voor jouw nieuwbouw of renovatie? Elk zelfbouwpakket voor verwarming van Sack Zelfbouw is uniek en op maat samengesteld. Bij Sack Zelfbouw helpen we je graag bij elke stap van de installatie. Zie je het bos niet meer door de bomen? Sack Zelfbouw brengt raad.

Op basis van een gedetailleerde warmteverliesberekening stellen we een zelfbouwpakket voor verwarming samen op maat van jouw woning. We houden daarbij rekening met het soort pand dat je wenst te verwarmen, hoeveel energie je nodig hebt, de graad van isolatie van je huis en natuurlijk ook het budget dat je ter beschikking hebt.

Verschillende opties voor jouw verwarmingssysteem

condensatieverwarmingsketel

Condensatieketels

Een verwarmingssysteem met een verwarmingsketel blijft een populaire keuze, ondanks alle nieuwe mogelijkheden. De investering ligt immers lager dan bij een systeem met warmtepomp en bovendien is een verwarmingsketel geschikt voor elk type woning.

radiatoren voor zelfbouwpakket verwarming

Radiatoren

Voor jouw zelfbouwpakket verwarming kan je radiatoren kiezen als verwarmingselement. Radiatoren worden snel warm en brengen dus ook vlot de kamer op de gewenste temperatuur. Daarnaast is de temperatuur in iedere ruimte apart regelbaar zodat je jouw energieverbruik en kosten goed kunt beheersen.

convectoren zelfbouw voor verwarming op lage temperatuur

Convectoren

Als je op zoek bent naar een goede warmteoplossing voor je woning, maar ook een laag energieverbruik hoog op je prioriteitenlijstje hebt staan, dan zijn convectoren op lage temperatuur een uitstekende optie voor jouw  zelfbouwpakket verwarming.

vloerverwarming

Vloerverwarming

Denk jij er aan om vloerverwarming te plaatsen als onderdeel van jouw verwarmingssysteem? Je energieverbruik zal dalen, je leef comfort verhogen én als je zelf de handen uit de mouwen steekt, past vloerverwarming ook helemaal binnen je budget. Wist je dat je dit ook als wandverwarming kan plaatsen?

warmtepomp voor verwarming

Warmtepompen

Warmtepompen worden wel eens de energieoplossing van de toekomst genoemd. Dat is niet zonder reden, want naast een besparing op de energiefactuur zorgen warmtepompen ook voor een verkleining van onze ecologische voetafdruk.

airco voor koeling en verwarming

Airco

Wil je graag je woning verwarmen en afkoelen? Kies dan voor een airco in je zelfbouwpakket verwarming. Wil je uw huis verwarmen, dan kan de buitenunit zelfs bij koude temperaturen warmte uit de buitenlucht naar binnen brengen. Wil je uw huis afkoelen, dan zal de binnenunit de warmte uit de binnenlucht afvoeren naar buiten.


Zelf jouw verwarming plaatsen?

Elk zelfbouwpakket voor verwarming van Sack Zelfbouw is uniek en op maat samengesteld. Bij Sack Zelfbouw helpen we je graag bij elke stap van de installatie.

We voorzien je van de nodige technische info, een digitale handleiding en een instructievideo's. Bij levering van de materialen krijg je een duidelijke uitleg en praktische tips. Ook al het nodige specifieke gereedschap kan je bij ons gratis gebruiken.

Heb je bijkomende vragen of doet er zich toch een probleem voor? Dan staat onze technische dienst steeds klaar om je verder te helpen. Laat je het plaatsen van jouw verwarming liever aan specialisten over? Dan doen onze gecertificeerde techniekers dit graag voor jou.

Kom gerust eens langs in onze toonzalen in Temse, Roeselare, Aarschot, Zottegem, Westerlo en Brecht voor meer uitleg.

Klaar om aan de slag te gaan? 

Maak vandaag nog je persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot