BADKAMERS

Combineer je technieken met je badkamer.

Plan je afspraak

Inspiratiebrochure zelfbouwbadkamers

Door jouw dromen met onze ervaring te combineren, creëren wij op een heel persoonlijke manier je eigen zelfbouw droombadkamer op maat. Laat je inspireren door onze brochure en maak van je badkamer jouw droombadkamer. De badkamerpakketten kan je steeds combineren met onze andere zelfbouwtechnieken. Onze experts begeleiden je mee in het hele bouwproces, maken een gratis 3D-animatie en geven jouw het best mogelijke advies.

Download hier onze inspiratiebrochure badkamers.

En ontdek welke droombadkamer je zelf kan bouwen.

Creëer zelf je droombadkamer

Wil je een nieuwe badkamer kopen? Of plan je een grondige badkamerrenovatie? Kies dan voor een zelfbouwpakket van Sack Zelfbouw.
Door jouw dromen met onze ervaring te combineren, creëren wij op een heel persoonlijke manier je eigen droombadkamer. We overlopen samen met jou alles van A tot Z, maken een gratis 3D-animatie en gaan zelfs zover dat we je in een bad laten plaatsnemen om de perfecte lengte en rugligging te bepalen.

Badkamertoestellen

In onze toonzalen krijg je ideeën en inspiratie voor jouw landelijke, moderne of strakke design-badkamer. Sack Zelfbouw biedt een tal van A-merken aan. Zo kunnen we al jouw ideeën realiseren. En je hebt bovendien de garantie op een correcte opvolging en service na verkoop. Ontdek ons aanbod!

Zelf je badkamer plaatsen

Ons zelfbouwpakket is zo opgebouwd dat zelfs een beginnende doe-het-zelver zonder voorkennis hiermee aan de slag kan gaan. Door je badkamer zelf te plaatsen kan je uiteraard fors besparen op jouw budget en werk je op jouw eigen tempo zonder in te boeten aan kwaliteit.

Bij je afspraak ontvang je een gratis en vrijblijvend gedetailleerd voorstel van alle toestellen. Bij de bestelling volgt dan het volledige technische dossier. Handig om de juiste hoogte van afvoer, toevoer en elektriciteit te bepalen.

We leveren volgens jouw behoefte en op jouw tempo. De levering gebeurt door onze eigen technici in verschillende fasen. Als je inbouwkraanwerk voor de douche hebt, dan leveren we dit eerst. Daarna brengen we het bad en/of de douchebak wanneer de chape wordt gelegd. Na de betegeling volgt de afwerking. Dit 5-stappenplan geeft je alvast een idee hoe het plaatsen van je nieuwe badkamer of het uitvoeren van je badkamerrenovatie in zijn werk gaat.

Natuurlijk kan je gedurende het hele proces rekenen op onze technische dienst voor deskundig advies en bijstand. Toch hulp nodig? Dan staan onze ervaren techniekers voor je klaar.

Plan meteen je afspraak in met één van onze badkamerspecialisten. Wij maken graag tijd voor jou.

Je badkamer in 3D

Kan jij je inbeelden hoe je droombadkamer er moet uitzien? Passen de toestellen in de ruimte die je voorzien hebt? Met Sack wordt je droombadkamer ontwerpen werkelijkheid en heb je geen gepuzzel meer. We maken een 3D-animatie waarbij we heel jouw nieuwe badkamer inrichten, speciaal voor jou!

We tekenen alles uit tot op de millimeter en stellen alles op maat samen, volledig naar jouw keuze! Zo krijg je ook meteen een duidelijke inschatting van de kostprijs van je badkamer.

Klaar om aan de slag te gaan?

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot