BADEN

Ontspanning en rust na de zelfbouw

Plan je afspraak

Voor elke badkamer het juiste type bad

Kiezen voor een bad is kiezen voor ontspanning en rust. Bij Sack Zelfbouw heb je de keuze uit een uitgebreid gamma aan baden in verschillende modellen, materialen en kleuren. Omdat we denken voor en met de zelfbouwer, zijn al onze baden bovendien eenvoudig zelf te installeren. 

Welk type bad je kiest hangt af van de beschikbare ruimte, de indeling en het gewenste comfort. We bespreken kort de vier types van ligbaden die beschikbaar zijn.

inbouwbad zelfbouw

Inbouwbad

Het klassieke inbouwbad is nog steeds populair. Vooral in kleinere badkamers waar een vrijstaand bad geen optie is of waar er geen plaats is om een aparte douche te installeren, is dit de meest voor de hand liggende keuze. Met een inbouwbad kan je immers douche en bad combineren.
Bovendien heb je een uitgebreide keuze voor de afwerking van de wanden die rond het bad geplaatst worden. Door de keuze tussen tegels, natuursteen, acrylplaten, kurk, houtafwerking en meer kan het inbouwbad naadloos geïntegreerd worden in de rest van je badkamer.

vrijstaand bad zelfbouw

Vrijstaand bad

Heb je voldoende ruimte beschikbaar? Wil je jouw badkamer opbouwen rond het bad? Of heb je altijd gedroomd van een badkuip in jouw slaapkamer? Kies dan voor een vrijstaand bad.

Tegenwoordig zijn dit echte eyecatchers geworden met vaak oogstrelende designs. Zo kan je baden in alle luxe. We bieden losstaande baden aan met of zonder pootjes, in alle mogelijke uitvoeringen en afmetingen.

back-to-wall bad zelfbouw

Back-to-wall bad

Dit type wordt ook wel het semi-vrijstaand bad genoemd. Het heeft de look van een vrijstaande badkuip, maar één of meerdere zijden staan tegen de muur. Met een back-to-wall bad heb je minder plaats nodig, maar blijf je het design van een vrijstaande badkuip behouden.

Hoekbad zelfbouw

Hoekbad

Een andere optie om ruimte te besparen is het hoekbad. Dankzij de grote keuze aan modellen en afmetingen is er voor elk type ruimte een oplossing.

Kleuren en materialen

De meest courante kleuren van onze baden zijn wit, mat wit en mat zwart. Op de kleurkaart worden ook de overige kleuropties weergegeven.

Door enkele zwarte of gouden kleuraccenten te leggen in bv het kraanwerk of de douchekop, kan je verrassende resultaten verkrijgen.

Je kan een bad kiezen uit acryl, quaryl, plaatstaal en solid surface.

Kleuren baden

Badwanden

Wanneer je kiest voor de combinatie bad-douche, heb je een badwand nodig om de rest van je badkamer droog te houden. Onze tweedelige glazen badschermen hebben een linkse, rechtse of omkeerbare deur en zijn afgewerkt met een mooi en strak profiel.

Wil je een badwand zonder profielen? Of misschien één in melkglas? Geen probleem, dankzij onze samenwerking met alle toonaangevende merken kunnen we elk type in alle mogelijke afmetingen leveren aan de voordeligste prijs.

Een bad op maat

Sack Zelfbouw begeleidt je bij de keuze van het juiste bad. Maak een afspraak in één van onze toonzalen en overloop samen met onze badkameradviseurs wat de mogelijke opties zijn voor jouw badkamer . We laten je zelfs plaatsnemen in een badkuip, zodat we de meest ideale afmetingen kunnen bepalen voor jouw droombad.

Zelf je bad plaatsen

Twijfel je of je een bad zelf kan plaatsen? Maak je geen zorgen. Sack Zelfbouw staat je bij met raad en daad zodat het plaatsen van een bad een fluitje van een cent wordt. Dankzij onze overzichtelijke technische plannen, duidelijke handleiding en heldere uitleg en tips kan zelfs een beginnende doe-het-zelver een bad installeren.

Als er zich toch problemen voordoen, kan je steeds een beroep doen op onze technische dienst of kan je onze ervaren en gecertificeerde techniekers jouw bad laten plaatsen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot