ONTD​EK ONZE  ZELFBOUWPAKKETTEN

Realiseer zelf je droomwoning en bespaar op je budget

Plan je afspraak

Waarom zelfbouw?

Een zelfbouwpakket! Sack Zelfbouw geeft aan iedereen zonder voorkennis de kans om zelf de handen uit de mouwen te steken en zo fors te besparen op zijn bouwbudget. Je hoeft niet in te boeten op kwaliteit en wint tijd omdat je niet hoeft te wachten tot de volgende aannemer kan beginnen. Je werkt op je eigen tempo en kan altijd op ons rekenen als je hulp bij het installeren nodig hebt.


Onze 6 zelfbouwpakketten

Verwarming

Welke verwarming moet je kiezen voor jouw nieuwbouw of renovatie? Zie je het bos niet meer door de bomen? Sack Zelfbouw brengt raad en heeft kant-en-klare zelfbouwpakketten voor je.

Sanitair

Moeten je sanitaire leidingen vernieuwd worden? Wil je de afvoerbuizen in je nieuwbouw zelf plaatsen? Onze experts helpen je graag verder.

Ventilatie

De kwaliteit van de binnenlucht ligt ons allemaal nauw aan het hart. Het plaatsen van je ventilatiesysteem is makkelijker dan je denkt met het zelfbouwpakket van Sack Zelfbouw.

Badkamers

Wist je dat je je badkamer ook gemakkelijk zelf kan plaatsen? Combineer vandaag je technieken met je badkamer in zelfbouwpakketten.

Groene energie

Het is niet meer weg te denken, groene of hernieuwbare energie. Ook hiervoor kan je terecht bij Sack Zelfbouw. Ontdek samen met onze experts wat de mogelijkheden zijn.

Elektriciteit

Van ontwerp tot domotica, samen met Sack Zelfbouw stellen we je in staat om ook zelf je elektriciteit te plaatsen.

Ontdek waarom zelfbouw ook voor jou is.

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot