ELEKTRICITEIT

Slimme elektriciteit, onze experts vertellen je er alles over

Plan je afspraak

Elektriciteit op maat

Met onze unieke ontwerptool doen we samen een intekening van jouw installatie. Je kan van scratch beginnen of verder werken op de aanzet van één van onze verkopers. Eens je plan klaar is, volgt met een enkele muisklik een prijsindicatie. De offerte lichten we graag persoonlijk toe.

Zelfbouwpakket met ondersteuning

Wat doe jij? Als zelfbouwer sta je in voor het leggen van bekabeling, het inslijpen en plaatsen van inbouwdozen, de aansluitingen… Kortom, alles waar je aan kan beginnen met een minimum aan handigheid en vakkennis. Daarnaast kan je rekenen op toelichting bij gefaseerde leveringen, een duidelijke handleiding met instructiefoto’s en de nodige kabellijsten en leginstructies.

Wat doen wij? Onze specialisten verzorgen de intekening, de bekabeling en pre-installatie van het verdeelbord, de programmatie, de opvolging…

Resultaat? Door zelf de meest tijdrovende taken over te nemen en voor de gespecialiseerde zaken te vertrouwen op ons, bekom je een kwaliteitsvolle en betaalbare installatie!

Oplevering

Voor de inwerkingstelling komt een Sack medewerker langs. Ook de vereiste eendraads- en situatieschema’s zijn standaard inbegrepen.

Veelgestelde vragen

Het systeem waar Sack Zelfbouw mee werkt is modulair. Je kan dus extra toepassingen (zoals connectie met Sonos, zonnepanelen, parlofoon, rolluiken, etc.) toevoegen naar eigen wens. Zo bepaal je zelf of je voor een budgetvriendelijke basis domotica gaat, of je huis uitgebreid automatiseert.

Je hoeft dit trouwens niet te beslissen bij de start van je project. Je kan perfect in fases werken en na enkele jaren (met wat extra budget) je domotica systeem uitbreiden.

Je start met de ontwerptool (gratis op onze website) om een eerste plan te maken. Daarna bespreken we jouw wensen en ontvang je een offerte op maat van jouw project. In het pakket vind je de elektriciteitskast met zekeringen, alle nodige elektriciteitskabels, inbouwdozen en lichtpunten.

Jouw persoonlijke programmatie is ook inbegrepen in dit zelfbouwpakket. Je hoeft dus niet zelf deze programmatie te maken en eventueel dure programma’s daarvoor aan te kopen.

Indien je later nog aanpassingen wil aanbrengen kan dit perfect via Sack zelfbouw of een programmeur uit je buurt.

Eenvoudige aanpassingen (bv. ‘sferen’ opmaken of aanpassen) kan je zelf doen met bijhorende module.

  • De voedingskabel van straat tot de meterkast
  • De afwerkingsplaatjes van NIKO contactdozen: deze kan je na het plaatsen van de inbouwdozen bestellen via Sack Zelfbouw, zodat je zeker bent van het aantal stopcontacten, orientatie (verticaal/horizontaal) en de kleur.
  • Aardingslus
  • Verlichting en toebehoren (transformatoren, ledvoedingen, …)

Je kan zelf tijdens de werken nog aanpassingen doen in de ontwerptool en eventuele extra stopcontacten nabestellen.

Communicatie tussen je domotica systeem en je verwarming is afhankelijk van je verwarmingssysteem. Onze experten geven je graag een passend advies op maat van jouw project en wensen.

Een basis handigheid is bij elk zelfbouwproject zeker nuttig. Maar Sack Zelfbouw biedt ook bij het zelfbouwpakket elektriciteit uitgebreide begeleiding.

Door onze unieke ontwerptool, voormontage van de elektriciteitskast en uitgebreide persoonlijke begeleiding slaag ook jij er in om zelf je elektriciteit te plaatsen. Je hoeft geen lessen ‘elektriciteit’ te volgen, want je krijgt een duidelijk stappenplan op maat van jouw project. De levering gebeurt in 3 fases door een technieker van Sack Zelfbouw die bij levering de nodige uitleg kan geven.

Heb je tijdens de werken toch vragen, dan kan je terecht bij onze technische klantendienst via e-mail of telefoon.

De keuring gebeurt door een onafhankelijke instantie. Je krijgt van Sack Zelfbouw het eendraadschema en situatieschema, zo heb je alle nodige documenten om je voor te bereiden op de elektriciteitskeuring.

De prijs van een zelfbouwpakket slimme elektriciteit voor een basis systeem in een doorsnee gezinswoning start vanaf 7.000 euro (excl. BTW).
Wil je graag extra toepassingen (veel dimbare lichtpunten, connectie met muziekinstallatie, verwarming, bediening via smartphone, etc.) dan reken je best op een budget van 12.000 tot 15.000 euro (excl. BTW).

De prijs van je domotica systeem is dus sterk afhankelijk van de complexiteit en het aantal gewenste toepassingen

Aan de slag met je zelfbouwpakket elektriciteit?

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot