WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Testimonials

Plan je afspraak

Wat onze klanten vertellen

Ook jij kan zélf bouwen met ons advies. En zelfs zonder voorkennis, dat beloven we je! Je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven… Daarom zijn onze klanten die jou zijn voorgegaan onze spreekbuis. Ontdek hier hun ervaring met onze Sack zelfbouwformule.

Hebben zij je overtuigd? Ga je ook met ons in zee? Deel dan zeker jouw ervaring of leuk werf-filmpje met ons en dan laten we ook jouw stem horen op deze pagina. Heb je nog vragen? Dan helpen we je graag!

werfbordje klanten

Fam. Vanhie - Schietekate

“Bij ons is het Bart die ons overtuigd heeft om voor Sack zelfbouw te kiezen. Hij begeleidde ons vanaf de start en dacht mee met ons in alle mogelijke manieren om onze renovatie optimaal te voorzien van de nodige technieken. Dat het niet volgens het boekje (zoals bij een lege nieuwbouw) zou lopen, schrikte hem niet af. Hij nam zijn tijd om alles uit te dokteren en stelde ons dan ook een volledig op maat gemaakt plan voor. Bart weet dat ik een beetje een control freak ben maar staat desondanks altijd klaar om op een geduldige manier (aaaaaal) onze vragen te beantwoorden, zelfs als hij op vakantie is. Gisteren is onze levering toegekomen en met een bang hartje stonden we klaar om ons te laten overrompelen door de technische uitleg. Achteraf bleek dit niet nodig want Gino heeft dit ongelooflijk goed en gestructureerd gedaan. Na alles uit te laden en te overlopen wat wat was, kregen we een verstaanbare “leekproof” uitleg van een vakman met 32 jaar ervaring. Opnieuw werden we gerustgesteld en bewijst Sack dat je geen nummertje bent, maar een klant die advies op maat nodig heeft. Gino luisterde naar onze bezorgdheden, dacht mee na en gaf ons ter plaatse al direct concrete oplossingen. We moeten nog starten met de effectieve werken maar dankzij Bart en Gino zien we het volledig zitten. Let’s go!”

Fam. Deswert

Het is altijd leuk om de waardering voor onze verkopers te zien, deze keer met name voor Gunther!

“Mijn vrouw en ik willen Sack zelfbouw en met name Gunther Frederix bedanken.
Met een bang hartje, omdat we weinig of geen ervaring hebben in bouwen, hebben we toch de keuze gemaakt om zoveel als mogelijk zelf te doen in onze woning. Van dag 1 in ons eerste gesprek met Gunther ervaarde we een klik van geloof en veel vertrouwen. Zowel de duidelijke kwalitatieve gestructureerde uitleg en begeleiding, maar ook het gesprek inplannen op sluitingsdag of vrije tijd, was voor ons een signaal dat we met de juiste persoon en firma in zee zijn gegaan. Kortom we voelen ons klant en geen nummer.

Afgelopen vrijdag hadden we een tweede afspraak omdat we ondertussen nog tal van nieuwe vragen hadden. Opnieuw ervaarde we zeer sterk dat gevoel van vertrouwen. Naar al onze vragen werd er zorgvuldig geluisterd en kregen we een helder antwoord. We voelen ons klaar om er aan te beginnen.

Ps. We hebben Sack zelfbouw ontdekt via sociale media en zijn eerst bij een concurrent geweest. De doorslag om voor Sack te kiezen is de kwalitatieve aanpak van de firma maar vooral ook het contact met Gunther.

Testimonial bad en wastafel

De Ronne - Abbenbroek

Heel trots, en zeer terecht, toont Manuel de foto’s van zijn gerenoveerde badkamer.

Wat een mooi resultaat!

Blondeau - Derycke

Onze klant toont met terechte trots het resultaat van zijn douche!

Bedankt om dit top resultaat met ons te delen!

Testimonial badkamer klanten
Trustpilot