SANITAIR

Sack verbindt je met water.

Plan je afspraak

Zelfbouwpakket sanitair op maat van elk project

Moeten je sanitaire leidingen vernieuwd worden? Wil je de afvoerbuizen in je nieuwbouw zelf plaatsen? Of ben je op zoek naar een regenwatersysteem, boiler of waterontharder? Ons zelfbouwpakket voor sanitair bestaat uit alle materialen die je nodig hebt voor jouw ruw sanitair, eventueel aangevuld met toestellen voor regenwaterrecuperatie of waterbehandeling.

Sanitaire leidingen

Om lekken en andere problemen te vermijden, moeten sanitaire leidingen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Bovendien moet je de leidingen als doe-het-zelver ook eenvoudig kunnen plaatsen.

Afvoerbuizen

Een afvoer voor een toilet, douche of wasbak installeren? Dan werk je het best met kwaliteitsvol materiaal dat gegarandeerd lekvrij is en tegen een stootje kan. Zo vermijd je nodeloos extra werk en kosten achteraf.  

Regenwater-pompen

Met een regenwatersysteem vangt u het regenwater op, waarna een regenwaterpomp met filter het water gebruiksklaar maakt. Dankzij onze regenwaterpompen hoef je geen kostbaar drinkwater meer te verspillen.

Water-
behandeling

Waterbehandeling is belangrijk om kalkaanslag te vermijden. Dit kan immers je leidingen en kranen verstoppen, de kwaliteit van het leidingwater aantasten en de levensduur van huishoudtoestellen beperken.

Sanitair zelf plaatsen, is dat wel een goed idee?

Dankzij de overzichtelijke, stapsgewijze aanpak voer je zelfs de meest complexe sanitaire klussen zelf uit. We voorzien je van de nodige technische info, een digitale handleiding en een instructie-dvd. Bij levering van de materialen krijg je een duidelijke uitleg en praktische tips. Ook al het nodige specifieke gereedschap kan je bij ons gratis gebruiken. Van de leidingen tot de sanitaire voorzieningen: je doet alles gewoon zelf.

Je sanitair zelf plaatsen met onze hulp?

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot