DOMOTICA

Je woning zelf smart maken? Ja, dat kan. 

Plan je afspraak

Domotica

De moderne woning is voorzien van sfeerverlichting, elektrische screens en rolluiken, ventilatie, slimme thermostaten, muziek in verschillende kamers, alarm, videofonie…  Domotica  is de technologie om al deze toepassingen te integreren in één totaalconcept.


 
 
Voeg een bijschrift toe om de betekenis van deze afbeelding te versterken.

Slim je huis bedienen met Niko Home Control

Waar bij sommige mensen domotica (ook wel home control genoemd) nog wordt gelinkt aan overbodige en complexe snufjes, is het tegendeel waar: kies je voor een domotica systeem, dan kies je voor een  slimme installatie  die alle parallelle systemen op een eenvoudige manier met elkaar doet communiceren.

Denk hierbij aan het bedienen van gedimde lichtsferen met een simpele druk op de knop, aan het automatisch sluiten van screens volgens een astroklok, aan een simpele alles-uit knop, aan een energiebesparende aansturing van uw verwarming… Bovendien kan er een  centrale visualisatie  voor tablet/smartphone worden voorzien waarop je alle componenten kan bedienen, en waarop je zelf eenvoudig regels kan toevoegen (bijvoorbeeld: zet buitenverlichting aan bij zonsondergang).

Een goede domotica integratie verhoogt het gebruiksgemak en het comfort, en verlaagt uw energieverbruik! In onderstaande figuur worden typische mogelijkheden van een domotica installatie in een woning opgelijst en hun functionaliteit kort toegelicht. Afhankelijk van uw wensen, kan hieruit gekozen worden. 

We bieden een slim en open systeem aan waaraan je producten van verschillende kwaliteitspartners makkelijk kan koppelen. De koppeling van alle installaties gebeurt automatisch.

Zowel de programmatie software als de app zijn gratis. Bovendien blijf je als consument steeds up-to-date door software updates.


Domotica zelf installeren? Ja, dat kan. 

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van toonzalen.

Trustpilot