BADKAMER-MEUBELS

Bepaal je badkamer looks

Plan je afspraak

Je badkamermeubels kan je makkelijk zelf plaatsen

Badkamermeubels bepalen mee de look van je badkamer en moeten zowel functioneel als stijlvol zijn.

Bij Sack Zelfbouw vind je voor elk type badkamer de ruimste keuze aan badkamermeubels. Dankzij ons uitgebreid partnernetwerk kunnen we alle meubels van de meest toonaangevende merken leveren aan de voordeligste prijs.

Al onze badkamermeubels zijn zo ontworpen dat ze zich makkelijk laten aanpassen aan elke badkamer, ook als bepaalde muren niet helemaal recht zijn of als er gekozen werd voor een speciale indeling. Dankzij de eenvoudige montagesystemen van ons zelfbouwpakket voor badkamers plaats je jouw badkamermeubel zelf in no time.

Badkamerkasten

Om onze badkamerkasten te maken gebruiken we enkel kwaliteitsvolle 18 mm MDF om de stevigheid te garanderen. Alle zijden zijn afgewerkt met lasertechniek voor absolute waterdichtheid.

Bovendien werken we voor de verlichting op spiegels of spiegelkasten enkel nog met LED-verlichting: zuinig, duurzaam en stijlvol.

Alle badkamerkasten worden gemonteerd op een mat zwart stalen frame, zodat ze ook binnenin mooi afgewerkt zijn.

Houten kolomkasten

Kolomkasten

Opbergruimte heb je nooit genoeg, ook niet in je badkamer. Dankzij ons breed gamma aan kolomkasten benut je steeds de beschikbare plaats op de meest optimale manier.

Kolomkasten worden meestal naast het wastafelmeubel geplaatst. Je kan kiezen uit verschillende breedtes, hoogtes en tal van kleuren. Bovendien zijn de kolomkasten omkeerbaar zodat deze makkelijk kunnen aangepast worden aan de juiste draairichting van de deuren.

Eiken badkamermeubel

Onderbouwkasten

Voor de onderbouwkasten in het wastafelmeubel kan je kiezen voor deuren of laden met of zonder greep, steeds gecombineerd met een soft close sluiting.

Spiegelkasten boven badkamermeubel

Spiegelkasten

De basis van onze spiegelkast is eveneens gemaakt uit MDF van 18mm. Qua afwerking zijn er talloze opties: indirecte of directe ledverlichting, ingebouwd(e) stopcontact(en), zijspiegels,…

Je kan natuurlijk ook gaan voor een spiegelpaneel i.p.v. een spiegelkast.

Wastafels

Wit wastafelblad

Wastafelbladen

Ook voor onze wastafelbladen kiezen we enkel voor hoogwaardige materialen. Er zijn wastafels in porselein, solid surface, kunstmarmer en laminaat en dat in tal van verschillende kleuren en maten.

Naast ons eigen gamma hebben we een uitgebreide keuze aan wastafelbladen van de belangrijkste merken.

Lavabo's in zwart en wit

Lavabo's

Voor het plaatsen van de lavabo’s zijn er drie opties:

  • Inbouwlavabo’s waarbij de lavabo’s en het wastafelblad aparte onderdelen zijn. Dit heeft als voordeel dat je met verschillende materialen kan werken en er zo enorm veel combinaties mogelijk zijn.
  • Opbouwlavabo’s die bovenop het wastafelblad staan.
  • Geïntegreerde lavabo’s die één geheel vormen met het wastafelblad.

Qua materiaal heb je de keuze uit porselein, plaatstaal met een emaillaag, solid surface of natuursteen. Alle lavabo’s zijn verkrijgbaar in alle mogelijke vormen en in de kleuren mat wit, hoogglans wit of mat zwart.

Wastafelkranen

Neem een kijkje op onze pagina over badkamerkranen om het juiste kraanwerk voor uw wastafel te kiezen.

Zelf je badkamermeubel plaatsen?

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot