RADIATOREN

Ontdek onze ruime keuze radiatoren in onze zelfbouwpakketten

Plan je afspraak

Voor jouw zelfbouwpakket verwarming kan je radiatoren kiezen als verwarmingselement. Radiatoren worden snel warm en brengen dus ook vlot de kamer op de gewenste temperatuur. Daarnaast is de temperatuur in iedere ruimte apart regelbaar zodat je jouw energieverbruik en kosten goed kunt beheersen.

Radiatoren zelf plaatsen en aansluiten

Wil je kosten besparen en overweeg je om jouw radiatoren zelf te plaatsen en aan te sluiten? Als je kiest voor het zelfbouwpakket verwarming van Sack Zelfbouw is dit géén probleem.

Sack Zelfbouw helpt je uiteraard bij het kiezen van de beste, meest rendabele radiatoren voor jouw woning. Om dit exact te kunnen bepalen, maken we een gedetailleerde warmteverliesberekening . Bovendien komen we ter plaatse alles nog eens nameten en sturen we eventueel nog bij waar nodig. Zo ben je zeker dat je de meest rendabele oplossing hebt en dat de gekozen radiatoren zeker geschikt zijn voor jouw verwarmingsinstallatie.

Eens je een keuze gemaakt hebt, voorzien we je van overzichtelijke technische info, een duidelijke handleiding en instructievideo. Uiteraard helpen we je persoonlijk op weg met een heldere uitleg en praktische tips bij het leveren van jouw zelfbouwpakket. Bovendien kan je ook gratis gebruik maken van het benodigde gereedschap.

Heb je interesse om jouw plannen vorm te geven? Kom dan langs in één van onze toonzalen en overloop samen met onze adviseurs de mogelijkheden voor jouw woning.

Uitgebreid gamma van topmerken

Een radiator is een warmtewisselaar waarbij de warmte uit een doorstromende vloeistof wordt afgestaan aan langsstromende lucht. De stralingswarmte die radiatoren afgeven bestaat uit horizontale warmtegolven die de omgeving verwarmen. Om deze warmteoverdracht zo efficiënt mogelijk te benutten en te zorgen voor een optimale warmteafgifte, heeft een radiator een groot oppervlak.

Er zijn verschillende types:

  • Paneelradiatoren
  • Kolomradiatoren
  • Handdoekradiatoren
  • Verticale designradiatoren
  • Horizontale designradiatoren

Sack Zelfbouw heeft een uitgebreid gamma van de meest toonaangevende merken waaronder Radson.

Radiatoren zelf plaatsen met de hulp van Sack?

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot