Warmteverliesberekening

Een nauwkeurige warmteverliesberekening voor meer comfort en minder verbruik

Wanneer je langskomt bij Sack Zelfbouw voor een offerte voor een zelfbouwpakket verwarming, maken wij ook een warmteverliesberekening op maat.

Thibauld, calculator bij Sack Zelfbouw, neemt je in deze video mee in het proces:

 
 

We werken niet met een snelle online tool, maar met specialisten die een nauwkeurige warmteverliesberekening op maat maken volgens de norm. We houden rekening met EPB-gegevens zoals type vloerisolatie, muurisolatie, etc. Daarnaast passen we de warmteverliesberekening aan volgens het type verwarming en het verschil in opwarmfactor van bv. een condensatieketel ten opzichte van een warmtepomp.

We berekenen hoe groot het vermogen van je verwarmingsinstallatie moet zijn en we geven advies voor de aanschaf van je radiatoren.

Zo’n berekening volgens norm is arbeidsintensiever, maar leidt tot het beste en meest nauwkeurige resultaat. Te weinig geïnstalleerd vermogen leidt tot een verminderd comfort (te koud in de winter). Een installatie met een te groot vermogen leidt tot te hoge aanschafkosten en een hoger verbruik.

Genoeg reden dus om voor jouw project een nauwkeurige warmteverliesberekening op maat te laten maken.

Kom gerust eens langs bij Sack Zelfbouw voor een offerte op maat! Je vindt ons in Temse, Roeselare, Aarschot, Maldegem, Westerlo en Brecht.

Vraag je offerte op maat!

Meer tips en tricks ontvangen van Sack Zelfbouw? Abonneer je op ons YouTube kanaal.


7 tips kindvriendelijke badkamer
Trustpilot