CONVECTOREN

Budgetvriendelijke klimaatbeheersing

Plan je afspraak

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke klimaatbeheersing en goede warmteoplossing voor je woning, maar ook een laag energieverbruik hoog op je prioriteitenlijstje hebt staan, dan zijn convectoren op lage temperatuur een uitstekende optie voor jouw  zelfbouwpakket verwarming

Convectoren zelf plaatsen

Dankzij de handige zelfbouwformule van Sack Zelfbouw kan je zelf jouw convectoren plaatsen. We voorzien je van de nodige technische info, een digitale handleiding en een instructievideo's. Bij de levering helpen onze vakmensen je op weg met een professionele uitleg en praktische tips. Bovendien kan je gratis gebruik maken van het benodigde gereedschap.

Sack Zelfbouw heeft een groot gamma van convectoren van de bekende topmerken zoals Radson en Jaga. 

Deze fabrikanten bieden energiezuinige en innovatieve convectoren die voorzien zijn van een grote diversiteit aan automatische en gebruiksvriendelijke programma’s. Hierdoor kan je het gehele jaar genieten van een snel en nauwkeurig regelbaar binnenklimaat.

Omdat convectoren op lage temperatuur kunnen worden gebruikt, zijn ze een mooi alternatief als je geen vloerverwarming kan plaatsen. Als je de keuze maakt voor een convector met een warmtepomp kan deze voorziening zelfs dieper koelen dan vloerverwarming! Hier zijn wel technische aanpassingen voor nodig zoals het plaatsen van een afvoer bij elke convector en het voorzien van een dubbele regeling!

Kom langs in één van onze toonzalen in Temse, Roeselare, Aarschot , Maldegem, Westerlo of Brecht  en we helpen je graag met het samenstellen van jouw zelfbouwpakket verwarming .

Radson Convector

Convectoren plaatsen met de hulp van Sack.

Maak vandaag nog je persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot