WARMTEPOMPEN

Energieoplossing van de toekomst

Plan je afspraak

Warmtepompen worden wel eens de energieoplossing van de toekomst genoemd. Dat is niet zonder reden, want naast een besparing op de energiefactuur zorgen warmtepompen ook voor een verkleining van onze ecologische voetafdruk. Alleen lopen heel wat mensen verloren in het aanbod. Sack Zelfbouw helpt je dan ook graag op weg bij het kiezen van de warmtepomp die bij je past.

De juiste warmtepomp kiezen

Welke warmtepomp bij jouw woning past, is afhankelijk van verschillende factoren: het soort pand dat je wenst te verwarmen, hoeveel energie je nodig hebt, de graad van isolatie en natuurlijk ook het budget dat je ter beschikking hebt. Laat je zeker bijstaan door een vakman, want het is een belangrijke keuze.

Kom langs in één van onze vestigingen en onze adviseurs overlopen samen met jou de mogelijke opties. Al onze zelfbouwpakketten voor verwarming worden dan ook speciaal op maat samengesteld op basis van een gedetailleerde warmteberekening.

Lucht-water warmtepomp

Een lucht-water warmtepomp haalt energie uit de lucht en gebruikt die om water op te warmen. Dat water wordt door de radiatoren of vloerverwarming gestuurd en houdt zo de woning lekker warm.

Geothermische warmtepomp

Met een geothermische warmtepomp haal je onuitputtelijke energie uit de aardbodem om daarmee jouw woning te verwarmen. Het is een duurzame manier om heel het jaar door een constante temperatuur in huis te hebben.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een combinatie van een cv-ketel en een warmtepomp. De warmtepomp en cv-ketel werken samen om je woning optimaal van warmte en sanitair water te voorzien.

Makkelijk zelf te plaatsen

Overweeg je om zelf je warmtepomp te plaatsen? Bij Sack Zelfbouw helpen we je graag bij elke stap. We voorzien je van overzichtelijke technische info, een duidelijke handleiding en een instructievideo zodat je alles zelf makkelijk kan installeren.

Doet er zich toch een probleem voor of twijfel je ergens over? Dan staat onze technische dienst natuurlijk klaar om je verder te helpen. Of we laten een van onze gecertificeerde technici jouw warmtepomp plaatsen.

Zelf je warmtepomp plaatsen? 

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot