Badkameraccessoires die het verschil maken
De must-haves volgens Sack Zelfbouw

De badkameraccessoires die het verschil maken


Een nieuwe badkamer is een fantastische investering die zowel de esthetiek als de functionaliteit van je thuis verbetert. Maar om echt in volle teugen van je badkamer te kunnen genieten, is het belangrijk om de juiste accessoires te kiezen. Hieronder zetten we de vijf must-haves even op een rijtje. Zo kan jij je badkamer die complete en stijlvolle look geven.

Stijlvolle handdoekrekken

Handdoekrekken zijn niet alleen functioneel om tegelijk je badkamer te verwarmen én je handdoeken te drogen, ze geven je badkamer ook die modernere look. Kies voor een handdoekrek dat past bij je interieur, al zij het losstaand of muurgemonteerd.

Praktische doucherekken

Doucherekken zijn een enorme aanwinst om je doucheruimte opgeruimd te houden en je producten binnen handbereik te houden. Als je nog volop in de (ver)bouwing van je badkamer zit, denk er dan zeker eens aan om een in-de-muur-geplaatst doucherek te nemen. Zo heb je niet het risico tegen je doucherek te stoten en gaat je rek beter esthetisch op in de rest van je doucheruimte.

Functionele spiegels

Een goede badkamerspiegel is de ruggengraat van elke badkamer. Kies voor een spiegel die groot genoeg is om jezelf volledig te kunnen zien in combinatie met goede verlichting. Verlichte spiegels met ingebouwde LED-verlichting zijn een populaire keuze omdat ze zorgen voor helder, natuurlijk licht tijdens het aanbrengen van make-up of tijdens het scheren. Je kan natuurlijk ook gaan voor slimme spiegels, deze gaan van ingebouwde verwarming tegen condens, tot ingebouwde LED-schermen die je je agenda van de dag laten zien samen met het nieuws of weersvoorspellingen. 

Luxe badmatten

Een comfortabele badmat voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan je badkamer, maar zorgt ook voor extra veiligheid en comfort. Kies voor badmatten die antislip zijn en water snel absorberen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals katoen, microvezel of zelfs bamboe als je duurzaamheid een belangrijk gegeven vindt. Badmatten zijn verkrijgbaar in alle geuren en kleuren, waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om de stijl van je badkamer door te trekken tot het kleinste detail.

Slimme verlichting

Verlichting speelt een cruciale rol in elke badkamer. Overweeg om slimme verlichting te installeren om de sfeer en functionaliteit te verbeteren.  Met slimme verlichting kun je de helderheid, kleurtemperatuur en zelfs de lichtkleur aanpassen aan je behoeften. Zo kan je 's ochtends met zacht licht lekker traag wakker worden, of 's avonds genieten van een heerlijk welverdiend bad bij romantisch licht. Of ga voor een volledige disco-ervaring terwijl je je klaar maakt om een stapje in de wereld te zetten!

Je kan natuurlijk ook bewegingssensoren installeren voor je nachtelijk sanitair bezoek. Kortom, met slimme verlichting creëer je de perfecte ambiance voor elk moment!


Smaakt naar meer?

Vraag hieronder onze badkamerbrochure aan!

Splits e-mailadressen met een komma.

De voordelen van zelf renoveren en bouwen met Sack Zelfbouw!
Trustpilot