Sack Zelfbouw neemt B&A Elektro uit Wuustwezel over

Sack Zelfbouw neemt B&A Elektro uit Wuustwezel over

sack zelfbouw neemt b&a over


Igmar De Durpel, Sales Verantwoordelijke bij Sack Zelfbouw:
We kregen vaak de vraag van klanten waarom we bij Sack Zelfbouw geen elektriciteit aanbieden. Met het nieuwe ‘zelfbouwpakket elektriciteit’ zorgen we nu voor een logische aanvulling op ons bestaand aanbod aan verwarming, sanitair, ventilatie, groene energie en badkamers.”.

Sack Zelfbouw leerde B&A Elektro kennen als partner van de Zelfbouwbeurs. “We hebben al enkele jaren een sterk partnerschap met B&A Elektro. Onze klanten konden ook al kennismaken met het zelfbouwpakket elektriciteit aan de hand van een demonstratiebord in onze toonzalen.”, vult Igmar De Durpel verder aan. “Met de overname van B&A Elektro maken we het voor de zelfbouwer nog makkelijker om een groot deel van de werken in hun (ver)bouwproject zelf uit te voeren.

eigen ontwerptool van sack zelfbouw


Aanbod op maat

Thomas Aertsen, B&A Elektro: “We hebben een unieke ontwerptool ontwikkeld waarin de klant zelf een elektrisch plan kan uittekenen. Na het opmaken van een plan, volgt meteen een prijsindicatie. En ja, meestal komt het neer op een besparing van 50% tegenover het budget dat een aannemer of elektricien aanrekent. Door zelf de meest tijdsrovende taken te doen en voor de gespecialiseerde zaken te vertrouwen op ons, krijg je een kwaliteitsvolle én betaalbare installatie.”

Persoonlijke begeleiding

Igmar De Durpel, Sales Verantwoordelijke bij Sack Zelfbouw: “De afgelopen weken hebben we intensief ingezet op de opleiding van onze adviseurs en onze technische helpdesk zodat we onze hoge standaarden voor persoonlijke begeleiding ook kunnen waarmaken voor de nieuwe elektriciteitspakketten. Natuurlijk zorgt de overname van de 6 vaste medewerkers van B&A Elektro ook voor de nodige continuïteit.”

Kwaliteitsmerken

Het zelfbouwconcept voor elektriciteit gebruikt KNX – de wereldwijde standaard voor alle toepassingen van woning-automatisering – omwille van de toekomstgerichte merkonafhankelijke aanpak. Voor stopcontacten en schakelaars viel de keuze op de Belgische topkwaliteit van Niko. Igmar De Durpel, Sack Zelfbouw: “Ook wat de kwaliteitmerken betreft, voldoet dit nieuwe zelfbouwpakket dus aan de hoge eisen van Sack Zelfbouw.”

Sack Zelfbouw heeft grote ambities

Ann De Groote, CEO van Sack Zelfbouw: “We hopen binnen 5 jaar dé marktleider op vlak van zelfbouw in Vlaanderen te zijn. Dat doen we door nieuwe filialen te openen over heel Vlaanderen (deze maand ging ook de 4e toonzaal van Sack Zelfbouw open in Maldegem). Maar we zien onze groei ook in het aanbieden van een totaaloplossing voor de zelfbouwer. Naast sanitair, ventilatie, verwarming, groene energie en badkamers kan de zelfbouwer nu ook voor elektriciteit op de begeleiding van Sack Zelfbouw rekenen.”


Terugverdientijd zonneboiler
Trustpilot