FOTOVOLTAÏSCHE ZONNEPANELEN

Bij Sack Zelfbouw gaan we voor the best of three.

Plan je afspraak

Fotovoltaïsche zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. We kennen drie soorten van dit type zonnepanelen, bij Sack Zelfbouw gaan we voor the best of three. Daarom kiezen we voor monokristallijne panelen. Monokristallijn geeft de hoogste opbrengst per paneel.

Hoe werkt het juist?

Twee flinterdunne laagjes kristallijn worden parallel tegenover elkaar geplaatst en geven onder invloed van het invallend zonlicht elektronen uit hun atomen los. Een metalen contact tussen beide laagjes vangt de vrijgegeven energie op. De opgewekte energie wordt vervolgens naar een omvormer geleid, die de opgewekte gelijkstroom omzet naar wisselstroom.

Niet enkel de kwaliteit van zonnepanelen, maar dus ook de kwaliteit van de omvormer bepaalt het rendement van je installatie.

Installatie op maat

Bij Sack Zelfbouw helpen we je bij de keuze van de juiste installatie. Al onze zelfbouwpakketten voor fotovoltaïsche zonnepanelen worden specifiek op maat van de klant samengesteld. We houden rekening met het huidig verbruik, met de hoeveelheid energie die je nodig hebt voor eventueel jouw nieuwe CV-installatie en natuurlijk ook met het beschikbare budget.

Door middel van een gedetailleerde berekening waarbij al deze factoren in rekening worden genomen, helpen we je graag de meest rendabele optie te kiezen specifiek voor jouw situatie.

fotovoltaïsche zonnepanelen glas/glas op schuin dak

Fotovoltaïsche zonnepanelen plaatsen?

Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak in een van onze toonzalen.

Trustpilot