Duurzaam verwarmen Arotherm Plus Vaillant

Duurzaam verwarmen met de lucht/water warmtepomp Arotherm Plus van Vaillant


Deze nieuwe monobloc lucht-water warmtepomp ‘AroTHERM plus’ geeft koeling, verwarming en warm water in één oplossing. De nieuwste telg in de Vaillant familie valt in energieklasse A+++ , geeft nog meer rendement en behoudt een laag aardopwarmingsvermogen.

Ook voor renovatie

De Vaillant AroTHERM Plus is geschikt voor nieuwbouw én renovatie. Door de hoge vertrektemperaturen tot 75°C  is deze lucht/water warmtepomp ook te combineren met radiatoren. Bovendien heb je niet veel plaats nodig voor de buitenunit en is deze fluisterstil (amper 28 dB(A) op 3 meter afstand).

Kies je voor een Arotherm Plus in combinatie met zonnepanelen, dan wordt je systeem nog liever voor het milieu.

Waarom een lucht-water warmtepomp kopen als zelfbouwpakket?

Als je zelf de handen uit de mouwen steekt, past deze investering nog beter in jouw (ver)bouwbudget. Door de lagere prijs, wordt de terugverdientijd natuurlijk ook korter.

Je bouwt zelf, maar niet alleen

Ons team van 65 medewerkers staat voor je klaar, je krijgt een duidelijk stappenplan en handige video’s om je te ondersteunen bij de installatie.

De opstart en  aansluit  van de warmtepomp kan ook gebeuren door een technieker van Sack zelfbouw. Dankzij deze laatste stap kom je ook in aanmerking om subsidies aan te vragen.

Deze lucht/water warmtepomp is beschikbaar in vijf verschillende vermogens: 3, 5, 7, 10 en 12 kW.

Ook de  Vaillant Unitower kan je bij Sack Zelfbouw verkrijgen. Deze kan worden geïnstalleerd als aanvulling op de aroTHERM en zorgt voor een compactere installatie. Dit is de ideale oplossing voor gezinnen met een beperkt waterverbruik. Vraag advies aan je Sack Zelfbouw expert om te zien of deze Vaillant Unitower past bij jouw badkamerwensen. 

Wanneer je bij Sack Zelfbouw een offerte op maat vraagt, maken wij voor jou de berekening van het optimale vermogen. Zo ben je zeker dat je een efficiënte oplossing kiest die past bij jouw woning en verbruik.Premie terugdraaiende teller zonnepanelen
Trustpilot